Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Vakaus

Eroon terrorismin ruokkimisesta

Aivan aluksi. Ei ole olemassa mitään perustelua, joka oikeuttaisi viattomiin ihmisiin kohdistuvan puukotusiskun. Se mitä tapahtui Turussa, on ehdottomasti tuomittavaa.

Poliisi epäilee puukotuksen tapahtuneen terroristisessa tarkoituksessa. Asia toivottavasti selviää tutkinnassa aikaa myöten. Oliko sattumaa vai tarkoituksellista, että puukottaminen kohdistui naisiin ja heitä auttamaan tulleisiin miehiin? Sitä emme vielä tiedä. Emmekä sitä oliko naisten valitsemisella uhreiksi jokin ideologinen syy vai pelkästään puukottajan henkilökohtainen asenne.

Yhteiskunnan vakaus on yksi uskottavan puolustuksemme kulmakivistä

Kyky käydä informaatiosotaa on tullut yhä merkittävämmäksi sodankäynnin muodoksi. Syitä tähän on runsaasti. Kansainvälisen yhteisön ja talouden sidokset, sekä välitön ja massiivinen tiedonvälitys vaativat aivan uudenlaista lähestymistä voimapolitiikkaan. Suora ja perustelematon hyökkäys on brutaali ja aiheuttaa liian suuria poliittisia kustannuksia hyökkääjälle. Taistelutila vaatii valmistelua, johon informaatioaseet sopivat erinomaisesti. Informaatioaseiden avulla taistelu voidaan voittaa laukaustakaan ampumatta.

Kiitos lehdestä Kokoomus, mutta missä työ, Virkkunen ja vauraus?

Aamun lehden, Keskisuomalaisen, liitteenä saimme "Uusi aalto"-nimisen lehdykäisen. Kiitos siitä, Kokoomus. Se on siis veronmaksajien puolueelle antamilla varoilla tehty painotuote. Näin niitä tukieuroja pitää käyttää poliittisen tiedon, osin probagandankin, levittämiseen.

Uusi aalto herätti muutamia ajatuksia.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä