Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Monsanto

Kaliforniassa miljoonakorvaukset syöpä-Roundupin uhrille

 

SEN SIJAAN EU-KOMISSION TAANNOINEN "MYRKYTTÖMYYSRAPORTTI" OLI KOOTTU VALMISTAJA MONSANTON MAINOKSISTA!

 

Ulkomaat 02:38

Syöpään kuoleva saa Roundupin valmistajalta satojen miljoonien korvaukset

Monsanton tappio avannee oven sadoille vastaavanlaisille oikeusjutuille. LEHTIKUVA/AFP

EU komissio puhuu ”muunneltua totuutta” TTIP- sopimuksesta

EU:n komission mukaan vesi (pohjavesi + sadevesi) eivät  muka olisi kaupallinen tuote, mutta TTIP-neuvotteluista sitä ei ole lainkaan suljettu pois. Kansanuutiset-lehti tiedotti tänään (18.7.) mm. näin: ” Asiakirjavuoto paljastaa: Julkiset palvelut vettä myöten mukana TTIP-neuvotteluissa. Valtioiden olisi mahdotonta palata takaisin julkisiin palveluihin aloilla, jotka on kerran avattu yksityistämiselle.”

Tuhoaako TTIP, GMO, Monsanto, Bayer ja nyt EU maapallon ... kaiken?

TTIP, GMO, Monsanto ja  Bayer tuhoavat nyt yhdessä hyönteiset, ja eritoten pölyttäjät (mehiläiset), kasvit, ihmiset, maaperän ja lopulta koko maapallon.

 

Bayer on nyt ostanut Monsanton. Hankinta kasvattaaa huomattavasti Bayerin osuutta geenimuunneltujen elintarvikkeiden (GMO) ja tuholaismyrkkyjen markkinoilla. Monsanto astuisi puolestaan lääketeollisuuden maailmaan.

 

Saksalaisjätti Bayer vahvisti ostavansa Monsanton - Tietääkö tämä ongelmia?

Saksalaisjätti Bayer AG:n kerrotaan vahvistaneen aikeensa ostaa maatalouskemikaali- ja siemenyritys Monsanton 62 miljardilla dollarilla. Tarjouksen uskotaan olevan jopa 37 prosenttia suurempi kuin maineensa menettäneen Monsanton todellisen markkina-arvon. Tiedettävästi myös Bayerilla on ollut ongelmia julkikuvansa kanssa, kun muutama vuosi sitten saatiin tutkimusvahvistusta, sille että mystisten mehiläiskuolemien syynä olisivat olleet tietyt käytössä olleet torjunta-aineet.

Suomalaista totta kai!

Tein testin. Tulos: ”Olet Sinivalkoinen Sami”

”Suosit kaupassa surutta suomalaista työtä, koska se on laatua johon voi luottaa. Tarkastelet kaikkia ostoksiasi sinivalkoisten lasien läpi ja ostoskassiisi sujahtaa suomalaista aina kun se on mahdollista. Rentoudut mielelläsi saunomalla ja lempiruokiisi kuuluu ruisleipä. Vuoden seuratuin tapahtuma on lätkän MM-kisat. Haluat jättää sinivalkoisen jalanjäljen ja vaikuttaa omilla valinnoillasi suomalaisten menestykseen.”

Monsanto, Ukraina ja Nato

Meinasin olla kirjoittamatta Natosta ja Ukrainasta mitään enää maaliskuun aikana. Mutta törmäsin Monsanto nimiseen yritykseen pariviikkoa sitten. Monsanto on monikansallinen yritys, joka pääasiallisesti toimii maatalouden alalla maailmanlaajuisesti. Sen lonkerot ulottuvat meiltä aina Kolumbiaan, kuten myös muihin valtioihin. Uusin aluevaltaus on Ukraina. Yritys on julkisuudessa tunnettu niin sanotuista geenimuunnellun soijan ja muiden geneettisesti viljojen patenttien omistajana. Sillä on myös meillä tunnetun kasvimyrkyn patentti, joka on nimeltään Roundup.

Tunti lisää positiivisuuteen

Eräs kollegani tviittasi heti ylimääräisellä aamutunnilla näin: Suomalaisten pitäisi päästä eroon pessimistisestä ajattelusta. Positivismi synnyttää positiivisia ja eteenpäin vieviä juttuja.

Hyvin sanottu. Kiitos tuosta ja siitä innoitettuna käytän päivän ylimääräisen tunnin positiiviseen ajatteluun.

Monsanto ei kuulu Eurooppaan - Suomen valtti puhtaus ja luomu, ei GMO

EU:n ympäristöneuvosto hyväksyi 12.6.14 komission esittämän kompromissin, joka antaa jäsenmaille ”oikeuden kieltää” geenimanipuloitujen elintarvikkeiden (GMO) viljelyn alueillaan.

Sodan kyntämä maa

Yli neljäkymmentä vuotta sitten Agent Orange oli yksi 15 kasvimyrkystä, jota Yhdysvaltain ilmavoimat kylvivät Vietnamin maaperään suojellakseen sotilaitaan ja liittolaisiaan. Kaiken kaikkiaan kemikaalikoktailia kylvettiin Vietnamiin vuosikymmenen aikana noin 45 - 55 miljoonaa litraa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä