Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Uusvasemmistolaisuus

Suomi - Kyldyyrimarxistisen identiteetti-ideologian Absurdistan

Absurdistanin Työväenpuolueen (SDP) kansanedustaja Tuula Väätäinen kysyy vuonna 2013 jylisevän aivopierun synnyttämässä kirjallisessa kysymyksessään Suomen hallitukselta seuraavaa:

Natsikortista

Matti Virtasen Talouselämässä 1.5.2015 muutoin asiallisessa lyhyessä kirja-arvostelussa (Paunio M. Vihreä Valhe - Valheen sysimustat juuret, salakavalat lonkerot ja murheelliset seuraukset, Auditorium 2015) oli heitto: "Jos natsikortin heiluttelu ärsyttää, kannattaa hypätä suoraan sivulle 95, jossa kirjoittaja pääsee omalle erikoisalalleen, Suomen jätepolitiikkaan."

Syrjinnän ja rasismin vastaisuudesta on tullut uskonto monille suomalaisille

Tiedotusvälineet ja toimittajat pitävät nyky-Suomessa jatkuvasti esillä rasismi- ja syrjintäteemoja. Järkevissä mittasuhteissa rasismista ja syrjinnästä on silloin tällöin hyväkin puhua. Moni länsimaa on tehnyt selvää vääryyttä ja pahaa  muiden maanosien kansoille. Esimerkiksi Iso-Britannia, Ranska, Espanja, Portugali, Hollanti ja myöhemmin Yhdysvallat tekivät vuosisatojen ajan kauppaa miljoonilla mustilla orjilla ja käyttivät heitä häikäilemättömästi orjatyövoimana maataloudessa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä