Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Sijoitussäästötili

Sijoitussäästötilistä ansiotulosäästötiliin?

Hallitus on nyt aikeissa lanseerata monien sijoittajien pitkään odottaman sijoitussäästötilin, jonka sisällä saa käydä vapaasti kauppaa osakkeilla sekä nostaa osinkoja ilman veroseuraamuksia aina siihen asti, että tililtä nostaa rahoja johonkin muuhun käyttöön. Monelle sijoittajalle esitys näyttää olevan pettymys, mutta toisaalta on moni myös ottanut sen ilolla vastaan. 

Sijoitussäästötili – pilalle vesitetty turhake

Päivän puheenaiheena on ollut kokoomuksen ajama sijoitussäästötili, joka tuoreen päätöksen mukaan mahdollistuu vuodesta 2020 lähtien. Nyt sitten porvarina ja piensijoittajana pitäisi kai hyppiä ilosta, kun omaa eturyhmää on huomioitu.

 

Kapitalismi kannattaa - sijoitussäästötili olisi hyödyksi Suomelle

Kapitalismi kannattaa. Tämä pätee niin yksilöihin kuin koko kansakuntaan. Markkinatalous ja siihen kiinteästi liittyvä kapitalismi ovat parhaita hyvinvoinnin sampoja, joita ihmiskunta on kehittänyt. Raha ei ole elämän tarkoitus eikä raha tuo onnea - mutta ei sitä rahattomuuskaan tuo, päinvastoin. Vauraus on turvaa ja vapautta. Jokaisella palkansaajalla on mahdollisuus vaurastua, eli parantaa omaa taloudellista asemaansa säästämällä ja sijoittamalla.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä