Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Ruuhkat

Hämeentien sulkemisesta johtuvia ruuhkia voisi helpottaa näin

Maanantaiaamusta alkaen ei Hämeentietä kurvista alaspäin saa kulkea muuten kuin julkisilla, fillarilla tai jalan. Kuten kuvaliitteestä näkyy, Helsingin kaupunkiympäristön viestintää asia naurattaa, mutta epäilen että autoilijoita ei huomisesta alkaen naurata, ainakaan siihen saakka kunnes tilanne jotenkin normalisoituu.

Liitteenä ehdotukseni, joka nopeuttaisi Sörnäisten rantatielle liittymistä Hämeentieltä. Käytännössä kyse on Itäväylän alikulun muuttamisesta yksisuuntaiseksi, joka vähentäisi valojen tarvetta & joutuvoittaisi kulkua, ilman että haittaa juuri syntyy.

Länsimetron jatke tarvitsee kääntösilmukan Kivenlahteen

Viime viikolla nousi taas uusi Länsimetro-kohu kun pohdittiin erilaisia ratkaisuja palvelutason parantamiseksi, erityisesti silmälläpitäen tulevaisuutta, jolloin Länsimetron jatke Matinkylästä Kivenlahteen on tarkoitus avata. Eräänä parannusehdotuksena esitettiin 100 miljoonan euron kääntösilmukan louhimista Matinkylään, jonka pelättiin samalla viivästyttävän Länsimetron jatkeen valmistumista puolellatoista vuodella.

Annetaan metrolle mahdollisuus

Länsimetro on nyt ollut keskeinen osa Espoon joukkoliikennettä reilun viikon ajan. Ensimmäisen viikon aikana metro on kohdannut useita vastoinkäymisiä, varsinkin turva- ja ohjauslaitevikoja. Liityntäliikenteen ongelmat ovat konkretisoituneet.

RUUHKAMAKSUT - TIETULLIN UUSI TULEMINEN ESTETTÄVÄ

Vihreät ajavat vasemmiston tukemana politiikkaa joka muuttaisi Helsingin kantakaupungin autottomaksi kävelyparatiisiksi jossa ihmiset liikkuvat onnellisina ikuisen auringonpaisteen kajossa.

Tähän pyritään estämällä ja vaikeuttamalla yksityisautoilla liikkuminen ja tunkemalla pyöräteitä jokaiseen mahdolliseen paikkaan, tarpeesta piittaamattta. Pyörätiestä on tullut väline, ei päämäärä.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä