Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Rasistit

Suomi, suomalaiset, itsenäisyys, mattimeikäläiset, persut, rasistit, natsit, ...

Vietämme demokratiassamme 101 v Itsenäisyyspäivää, jota valitettavasti varjostaa pitkälti hallitsemattomasta maahanmuutosta aiheutunut  erilaisten mielipiteiden kärjistyminen ja vastakkainasettelu.

Tarkoitan tällä laajasti Euroopassakin nähtyä kansallismielisyyden lisääntymistä, koska monet näkevät hallitsemattoman maahanmuuton ja lisääntyneen ulkomaalaisväestön aiheuttamat ongelmat joko olemassa olevina tai pelkäävät niiden tuloa. Niitähän on nähty lähipäivinä pieninä yksittäisinä tapahtumina kotimaassammekin.

Vastine Taru Elkaman blokiin " Rasistit koulun pihamaalla."!

Koska Taru Elkama kieltäytyi julkaisemasta kommenttejani vain osatotuuksia sisältävässä julkaisemassaan blogissa, joka oli jo otsikosta lähtien väärä, haluan kertoa hieman omia näkemyksiäni tapahtumien kulusta. Haluan selvittää itselleni "molempien puolien totuudet" asiasta kuin asiasta, ennenkuin kirjoitan mitään.

Siis Tarun otsikko "Koulun pihamaalla" on vääristelty. Mielenosoittajat olivat ns. Patsasaukealla, joka on koulualueen ulkopuolella. Jo alunperin he olivat hakeneet lupaa tälle alueelle, eikä tarkoituskaan ollut missään vaiheessa mennä koulualueelle.

Rasistin arki

Aina siitä asti, kun liityin perussuomalaisiin, olen joutunut selvittelemään erinäisille ihmisille tarkoitusperiäni. Ihmiset, jotka ovat tunteneet minut vuosikausia, alkoivat epäilemään, että nyt siitäkin on tullut rasisti. Ystävyyssuhteita katkesi ja sain henkilökohtaisesti kokea suvaitsevaiston suvaitsevaisuuden.

Lakeja lisää?

Koulukiusaajia ja rasisteja ei uudet lait lannista.  Kaikki alkaa jo hiekkalaatikolta.  Pidä lapsi omista tavaroistasi huolta ja äiti valitsee sinulle oikeat kaverit.  Tämä kasvatusmalli  on globaali, ei ainoastaan suomalainen.

Jos kerhoja ja lippuja lakisääteisesti kielletään, perustaa aatteen miehet uusia kerhoja uusin  vainottujen voimin.

Muuten.  24/9 klo 1200  Helsingin mielenosoituksessa  voisi ministeri Risikko ja kansanedustaja Niinistö sytyttää kynttilän myös Otanmäen rasistisen surman uhrille.

 

Toisten ohi huutaminen on johtanut laittomuksiin

Mukasuvaitsevaisto ei halua ymmärtää, että rahvaan keskuudessa on aitoa huolta maahanmuuton nykyisistä ja tulevista ongelmista.  Sen sijaan pää työnnetään yhä syvemmälle pensaaseen, silmät ja korvat suljetaan. Kuvitellaan, että kaikki olisi hyvin, jos ikäviä rasistireppanoita ei olisi.

Asioista halutaan antaa myönteinen kuva: Maahanmuutto on ihana asia. Maan tulevaisuuden kannalta se on välttämätöntä. Monikulttuurisuus on piriste, jota tarvitaan!

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä