Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Pusula

Kevyen liikenteen väyliä Lohjalla pitää kehittää

Lohjalla ei ole riittävästi kevyen liikenteen väyliä. Tämä on todettu muun muassa valtuustoaloitteessa, jonka Pekka Luoma (kok) teki tammikuussa. Luoman aloite käsitteli lähinnä Lohjan keskustaa, mutta toimenpiteitä tarvittaisiin myös ja erityisesti muuallakin kuin keskustassa.

Siltoja tarvitaan

Kuntalehti 4/2017 kirjoitti kuntavaaliehdokkaista, muun muassa minusta. Monille lohjalaisille Kuntalehti ei tule kotiin ja siksi laitoin kotisivuilleni osan jutusta

Ana Gutiérrez Sorainen asuu Ikkalassa, Lohjaan reilut neljä vuotta sitten liittyneen Nummi-Pusulan kylässä kaukana kaupungin keskustasta. Hän haluaa puolustaa maalaiselämää ja säilyttää palvelut.

"Gutiérrez Soraisella on kuntavaaleissa sekä kyläpoliittista että globaalia viestiä.

Pusulassa on mahdollisuuksia matkailuu

Pusula on pieni, tiivis ja elävä kylä. Mitä pusulalaiset arvostavat omassa kylässään? Rauhaa ja sitä, että tärkeimmät palvelut löytyvät läheltä. Terveys- ja laboratoriopalvelujen takia ei tarvitse lähteä pitkälle automatkalle. 

Demarit vaalityössä Pusulassakin

Olimme eilen Lohjan demariehdokkaiden kanssa jalkautumassa ympäri Lohjaa. Itse olin Pusulan Nesteen pihalla. Myös kansanedustaja Joona Räsänen tuli keskustelemaan pusulalaisten kanssa.

Pusulan henki

Espanjankielisessä blogissa hehkutan, että koska Lohja sanoo olevansa Omenakaupunki, niin se voi olla Pohjoismaiden "Iso Omena" ja samalla lohjalainen kylä Pusula on sitten se "Pieni Omena". Miksi hehkuttaa Pusulan puolesta?

Puheiden perusteella nykyisin trendi on se, että kylistä lähtevät ihmiset ja palvelut. Jos puheet pitävät paikkansa, Pusula kulkee vastavirtaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä