Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Poliittinen satiiri

Ylen Hyvät - Uutisvuoto ja Pressiklubi - R.I.P.

Kaksi viikonloppujen poliittista viihdeohjelmaa, Pressiklubi ja Uutisvuoto, jotka Yle on päättänyt lopettaa, ovat oikeastaan ainoat, ajankohtaista satiiria viljelleet ohjelmat, joita katsellessa ei ole haukotuttanut.

On selvää, että joskus kaikkien formaattien kohtalo sinetöityy unohduksen hautaan. Mutta, onko Ylessä nyt menossa Puhdistus, joka hakee vertaistaan?

Pelimies

Ehkä parasta ja rohkeinta, ajankohtaisinta poliittista satiiria ikinä? Kyllä, mielestäni juuri näin. Kaikki saavat osansa :)!

mitä mieltä olette?

 

Yleleaks ja Uutisvuoto joutaskohan jo unhohlaan

Ei uusia oivalluksia eikä oiken ees hauskuutta. Myötähävetti oikeasthaan sen Baba Lybeckinki puolesta, se nauro niinko ymmärtämätön hölmöilyille.

Se Yleleaksin loppulauluki, tyhjä piste iin päälle, tyhmä ja alkkeellinen.

Uutisvuodon seksipuhheissiinki ne esittäjät oli vähän liian vanhoja vai olenko mie itte liian vanha. Siis jotenki niin turhanaikasta hömpänpömppää.

Ja kuinka ussein näitäki mainostettaan muitten ohjelmien alussa! En tajua, mikä ero on mainostelevisioilla ja näillä Ylen kanavilla, jokka niitä trailereita ajjaa niinko mainostelevisiot mainoksia.

Pakolaiskriisi aasien valtakunnassa

Aasien maata, Aasilandiaa, koetteli syvä talouskriisi. Syömärehu oli loppunut, ja valtio oli pahoin velkaantunut. Samaan aikaan muulien aitauksessa, Muulilandiassa, puhkesi sisällissota, jonka tuloksena muulit alkoivat pyrkiä omasta aitauksestaan ulos. Näin Aasilandia ja sen kanssa liitossa oleva Aasien Unioni joutuivat pakolaiskriisin valtaan.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä