Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Maunula

Helsingin täytyy näyttää luonnonsuojelutahtonsa

Maunulanpuistossa on tapahtunut öljyvahinko, joka ilmeisesti aiheuttaa vakavaa tuhoa ainakin Maunulanpurossa kuteville taimenille ja vesilinnuille. Vesistön puhdistaminen kestää jopa viikkoja. Syyllinen on läheisellä teollisuusalueella öljyä viemäriin kaatanut henkilö, jota poliisi nyt etsii.

Ei pelasteta Keskuspuistoa – kehitetään sitä

Viime viikkoina on keskusteltu laajasti yleiskaavassa esitetyistä muutoksista Keskuspuistoon. Erityisesti Hämeenlinnanväylän bulevardisoinnin yhteydessä Pirkkolan alueen rakennushankkeiden on katsottu nakertavan Keskuspuistoa tavalla, joka vaarantaa sen arvon kaupunkilaisten virkistysalueena.

Maunulan vanha ostoskeskus

Maunulan kaupunosa on muutosten kourissa, uusi ostari rakentuu vauhdilla ja vanha ostari odottaa purkutuomiota uusien kerrostalojen alta.

Alunperin uudesta ostarista piti tarjota vanhoille yrittäjille tilat mutta kaikill ei ole tarjottu eikä uuden ostarin tiloja suunnitellessa ole huomioitu vanhojen yrittäjien tilatatarpeita. Myöskin hok on laittanut tilaojen vuokrien hinnan sille tasolle ettei kaikilla ole mahdollisuutta vuokrata uudesta ostarista tiloja.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä