Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Epäpätevät päättäjät

Sinua ei kuulla

 

Jälleen kerran näemme kuinka eriarvoisessa asemassa ihmiset ovat, kun mediassa muutama entuudestaan jo kansan tuntema yksilö (vihdoinkin) toteaa, että päätöksenteko on liian hidasta, kaikkia koskevat asiat ovat liian pienen piirin päätännän alla ja ilmastonmuutoskin on nyt virallisesti totta kun he sen toteavat. Tätä nyt sitten hehkutetaan kaikessa mediassa, asioita jotka ovat useimmille kansalaiselle olleet itsestäänselvyys jo pitkään. 

Sana aktivointi aiheuttaa pahoinvointia

 

Voisiko jo unohtaa tuon sanan aktivointi.

Työtön kun pääsee töihin, niin töitä hän tekee eikä ole aktivoitumassa.

Aktivoinnista kun koko ajan puhutaan, niin sen vastakohtahan on passivointi. Eivät työttömät ole passiivisia.
Eivät työttömät tarvitse aktivointia vaan palkkatöitä.

 

 1) Vuorotteluvapaaehtoja pitää keventää. Niitähän kiristetttiin 2016 alusta ja ne paikat taitaa olla jo olemattomissa. Vuorotteluvapaa oli hyvä tapa päästä jopa vuodeksi kiinni oikeisiin töihin.

Ydinvoimasuhmurointi jatkuu

Eipäs ole aikaakaan kun eduskunnassa tietyt tahot ajoivat fennovoiman hanketta kuin käärmettä pystyyn. Tämä diili meidän oli pakko saada. Edes Migrit Solarna Energija sekoilu ei heikentänyt luottoa tähän mahti hankkeeseen.

Muistutetaan nyt tässä että hankkeessa on osakkaana melkoinen liuta kunnallisia energiayhtiöitä.

Eipä ole saatu edes hikikarpaloita otsalta pyyhittyä edellisestä depatista, niin jo on Titan-2 -yhtiöllä maksurästejä ja projektinjohto sopimuksestakin on uupelo.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä