Epäilevä Tuomas

Kaikki blogit puheenaiheesta Adressi

Koillis-Helsingin bussilinjastot pelastettava – linjastouudistus saatava jäihin

Koillis-Helsingin asukkaana olen ollut viime aikoina todella huolestunut alueemme liikennesuunnitelmista. HSL aikoo vähentää ja harventaa alueen bussilinjastoa ilman kunnon perusteita. Asukkaita ei kuulla eikä muutoksia tehdä, jotka olisivat välttämättömiä alueen asukkaiden jokapäiväisen liikkumisen kannalta. Otan tarkasteluun tähän artikkeliin vain yhden asumalähiön, jotta pystyn paremmin selventämään asiaa. Koillis-Helsingissä sijaitsee yksi keskisuuri ns. nukkumalähiö: Siltamäki-Suutarila-Tapanilan alue.

Adressi vaatii sähkösavukkeita säädeltävän niiden todellisen riskin mukaisesti

Perustin adressin, joka vaatii, että sähkösavukkeita säädeltäisiin niiden todellisten riskien mukaisesti. Miksi perustin adressin, joita ei ole kautta historian noteerattu kovinkaan vahvasti ja todellinen vaikutus on ollut pieni?

Sähkösavuke, sen toimintaperiaate ja terveyskysymykset ovat täysin vieraita ihmisille, jolla ei ole koskaan ollut tarvetta tutustua sähkösavukkeeseen. Heidän mielipiteensä ja tietonsa sähkösavukkeesta nojaavat pelkästään keltaisen median sensaationhakuisten uutisten varassa.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset

Julkaise syötteitä